El primer esmorzar tecnològic organitzat aquest any per Ticosona amb la col.laboració d‘Infocentre,  ha estat tot un èxit d’assistència. Ha tingut lloc a la sala de conferències del VIT : primerament hi ha hagut una ponència sobre Community manager a càrrec de Xavier Piqué, soci director d ‘Stratex, en la qual ha explicat les característiques essencials per fer un bon màrqueting online,  obtenir visibilitat a la xarxa i generar riquesa a través d’una bona comunicació.  Posteriorment, els assistents han pogut gaudir d’un esmorzar/tertúlia a la sala annexa on s’ha pogut tractar el tema amb més profunditat.

 

El Màrqueting online/community manager a grans trets:

El ponent considera que en aquest entorn, l’estratègia i fer marca és molt important, així com determinar bé el públic objectiu.  S’han de tenir molt clars els reptes a assolir i aconseguir captar clients, així com vendre i fidelitzar a través d’una presència constant a la xarxa.

Amb el màrqueting online,  s’obtenen resultats a curt termini i amb  poca inversió. És una eina molt potent tot i que el retorn que se n’obté, és difícilment comptabilitzable. Una característica interessant és que Internet és considerat un mitjà nínxol, aquest fet permet focalitzar el públic objectiu i arribar-hi de manera més efectiva.

Xavier Piqué considera que fent una bona comunicació a través  de les xarxes socials, s’aconsegueix fer comunitat, però destaca el terme “Conversió”, referint-se així a la necessitat de les empreses de convertir aquesta comunitat en clients potencials.

El circuit virtuós del màrqueting online:

Eines per generar tràfic a internet:

 

Fotografies de l’esmorzar tecnològic:

Més informació (presentació de la ponència en PDF)

PROPER ESMORZAR:

Recordeu que el dia 6 de juny tenim el segon esmorzar tecnològic:  E-commerce, a càrrec de Lluís Serra. L’entrada  és gratuïta prèvia inscripció, que la podeu efectuar a través del següent enllaç:

http://ticosona.info/ai1ec_event/esmorzar-ecommerce-i-xarxes-socials/?instance_id=16

 

stratex

infocentre_logo

ticosona_logo_s

vit

http://www.stratex.es/

http://www.infocentre.cat/

http://www.vitvic.cat/ 

http://www.ticosona.cat/