El món de les noves tecnologies està en un canvi i evolució constant. Tots aquells que ens dediquem a aquest camp, sabem que és necessari un aprenentatge continuat que ens permeti dia a dia anar creant i desenvolupant nous productes i sistemes que estiguin dins del ventall de necessitats exigits per un usuari final cada cop més selecte.

A dia d’avui, no és cap secret que un dels mercats punters i que semblen no tenir crisi, és aquell relacionat amb el món dels smartphones, les aplicacions i els jocs.  Aquest mercat, exigeix nous reptes i ha promogut el desenvolupament de nous sistemes i llenguatges de programació, així com noves eines, conceptes i percepcions a tenir en compte per ser competitiu en la conjuntura actual.

En aquest aspecte la Universitat de Vic fa un pas endavant en la seva oferta acadèmica i presenta un màster diferent encarat al desenvolupament d’aplicacions i jocs per mòbils:

Actualment els dispositius mòbils són presents en tots els sectors de la societat. Les possibilitats que ofereixen aquests dispositius han obert les portes a nous models de negoci, interessants estratègies educatives, novedoses aplicacions en àmbits com el benestar i la salut, i exitoses estratègies de comunicació. També, cada vegada és més comú fer ús dels anomenats “jocs seriosos”. El desenvolupament de jocs per a dispositius mòbils dóna lloc a aplicacions molt interessants en àmbits tan diversos com educació, salut, publicitat, comunicació i empresa.

La Universitat de Vic ofereix aquest màster amb l’objectiu de formar professionals amb una visió integradora de tots els aspectes que demana el procés de creació d’una app o un videojoc per a entorns mòbils, amb un enfocament prioritari als usos anomenats seriosos (serious games).

El Màster té un enfocament multidisciplinari i, per tant, s’adreça a persones de tots els àmbits amb inquietuds pel desenvolupament d’aplicacions per a dispositius mòbils.

Inici
Octubre de 2013

Lloc de realització
Universitat de Vic

Centres
Escola Politècnica Superior
Facultat d’Empresa i Comunicació

Més informació:
http://mon.uvic.cat/master-apps-and-games/