Fes Visible la teva Marca Personal a Internet

Helena CasasEn tota professió, la formació continuada és clau, però ho és especialment en l’àmbit tecnològic. És ben sabut que en el món empresarial, la presència a Internet i a les xarxes socials és essencial per establir una bona comunicació amb l’usuari final o per establir relacions professionals entre membres de perfils ben diferents. La creació de sinèrgies, la imatge de marca, la gestió de continguts propis, les conversió del client potencial en client final… passen per aconseguir una bona gestió de la marca personal i del marqueting digital: comunicar qui som, què fem, quins són els nostres valors, tot això a través d’un entorn controlat, així com dels mitjans, de les eines socials i de les eines de comunicació adequades.

 

Universitat d'estiu VicLa XX Universitat d’Estiu de la UVic-UCC ofereix tot un seguit de propostes per ampliar els nostres coneixements en àmbits tant diversos com la salut, la  ciència, l’empresa, la comunicació… de les quals en volem destacar una que considerem interessant i que pot ser profitosa:

Digitalitza’t! Fes Visible la teva Marca Personal“, curs impartit per Helena Casas, especialista en Marqueting Digital i Marca Personal. Sotsdirectora de l’Institut Internacional d’Investigació per a la Societat de la Informació i el Coneixement (3isic). Consultora, speaker i docent a la UVic-UCC, UAB, l’ESDI, UdG, ESCI, etc.

Aprèn a treure profit de les noves tecnologies i dels social media per difondre amb eficàcia les teves característiques professionals i personals, així com per potenciar la visibilitat dels teus projectes a Internet.

No deixis la teva marca personal a l’atzar del món digital i gestiona correctament la teva presència a Internet!

QUAN I ON?
Dates: 6, 8, 13 i 15 de juliol de 2015.
Horari: de 16:30h a 20:30h.
Lloc: Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya (Campus Torre dels Frares)

Informació i matrícula sobre el curs de marca personal