Xerrada sobre ECOMMERCE I XARXES SOCIALS

ESMORZARS TECNOLÒGICS 2013

ecommerce6 de juny

 

HORA: De 9:00h a 10:30h
LLOC: Edifici VIT
(zona recinte firal el Sucre – Vic)

Ponència a càrrec de LLUÍS SERRA*,

ENTRADA GRATUÏTA
PONÈNCIA + TERTÚLIA+ESMORZAR

PLACES LIMITADES!
Inscriu-te aquí      (o a l’email: esmorzars@ticosona.info)

La xerrada sobre eCommerce té com a objectiu explicar, formar i assessorar als assistents sobre els avantatges i inconvenients de les noves tecnologies, de la nova era digital, del eCommerce i del Social Media. Donar les eines inicials per fer el primer pas en aquesta direcció, sempre posant sobre la taula i tenint clar que els resultats finals dependran d’ells mateixos i de la passió i l’esforç que hi dediquin.
La xerrada està estructurada en quatre blocs:

  •  Un primer bloc centrat en l’explicació de què és l’eCommerce i els conceptes generals i fonamentals del comerç electrònic. Actualment hi ha moltes persones que inicien aquest camí sense tenir clar els conceptes bàsics, ni coneixen aquest món. En aquest primer bloc els hi expliquem que el món del comerç electrònic no és ràpid , ni fàcil.
  • Un segon bloc de desenvolupament i preparació del projecte. Basant-me amb els tres canals que hem dut a terme, expliquem els punts més importants de tots ells. El canal general, el canal tècnic i el canal final.
  •  Un tercer bloc per aprendre i saber potenciar la comunicació de la nostra plataforma. Les xarxes Socials, els blocs i la interacció amb el nostre client és a dia d’avui una peça clau del nostre projecte.
  •  I un quart bloc on definim els objectius generals del projecte. I intentem que tothom prengui consciència de la importància d’aquest canal però realitzant la feina ben feta.

Un curs  amb el títol “les pautes per començar en el món de l’eCommerce” dirigit a persones, empreses i comerços que vulguin implantar el comerç electrònic a la seva empresa. Expliquem què significa per a l’empresa obrir aquest nou canal de venda, “què han de fer” i “com o han de fer”. Quins seran els canvis imprescindibles que hauran de realitzar i els obstacles amb que probablement es trobaran, sempre des del punt de vista d’algú que hi ha passat anteriorment i comparteix la seva experiència.
* “Comunicador, ponent i optimista de naixement. Ferreter de professió, m’apassiona el meu ofici, les noves tecnologies i Twitter. Somiador, emprenedor i aprenent de tot, al mateix temps que em diverteixo en el món del comerç electrònic de la ma de BricMania.com.

Provocador digital. No sóc ni expert, ni gurú, però el que si tinc clar és que no m’agrada sentir la paraula impossible. Estic immers en 1000 projectes, sóc el que penso en cada moment, mentre intento educar el meu cervell inconscient per ser més feliç del que sóc.”       

Lluís Serra lluis-serra

 

 

 

 

 

 

 

 

Amb la col·laboració de:

vit