Quan:
23 novembre 2016 @ 9:00 – 10:00
2016-11-23T09:00:00+02:00
2016-11-23T10:00:00+02:00
On:
VIT Vic C/. Llotja sn, Recinte firal el Sucre, 08500 Vic, Barcelona
Preu:
Gratuït
Contacte:
TicOsona

Xerrada sobre

Delictes en l’àmbit de les TIC i investigació privada

ESMORZARS TECNOLÒGICS 2016

23 de novembre

HORA: De 9:00h a 10:00h
LLOC: Edifici VIT
(Zona recinte firal el Sucre – Vic)

Ponència a càrrec de

Enrique De Madrid Davila, detectiu privat i consultor.

ENTRADA GRATUÏTA
PONÈNCIA + TERTÚLIA ESMORZAR

Amb l’auge de les noves tecnologies hem pogut observar com s’incrementen els casos dels anomenats delictes informàtics o comesos en l’àmbit de les noves tecnologies, internet, xarxes socials, apropiació de secrets, etc.

En aquest esmorzar es parlarà de la investigació privada d’aquesta mena de delictes, doncs donada la seva especificat tecnològica cal disposar d’elements provatoris sòlids de cara a la seva  defensa davant els Tribunals.

El prestigiós detectiu privat, Enrique De Madrid Davila, ens explicarà els principals aspectes del seu treball i experiència.

INSCRIU-TE AQUÍ 

El vostre nom (obligatori)

El vostre email (obligatori)

Nombre de reserves

Comentaris

D’acord amb allò prescrit a la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, L’ASSOCIACIÓ DE EMPRESARIS DE LES TECNOLOGIES DE LA INFORMACIÓ I LA COMUNICACIÓ D’OSONA (TICOSONA), l’informa que les seves dades de caràcter personal seran incorporades a un fitxer de dades prèviament notificat a l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, que té per finalitat el servei als associats i interessats. Vostè pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, en els termes previstos per la Llei, adreçant-se per qualsevol mitjà al responsable del fitxer, L’ASSOCIACIÓ DE EMPRESARIS DE LES TECNOLOGIES DE LA INFORMACIÓ I LA COMUNICACIÓ D’OSONA (TICOSONA), amb CIF G65017204 i domicili a VIC (08500), Carrer de la Llotja s/n. Recinte firal El Sucre i adreça electrònica, info@ticosona.cat.
Les dades sol·licitades en el formulari adjunt, indicades amb un asterisc, son necessàries per a la finalitat del que es demanen i la seva mancança impediria la impossibilitat de la prestació del servei.

Assabentat així de tot el que s’ha exposat als apartats anteriors, CONSENTEIXO I EXPRESSAMENT AUTORITZO a L’ASSOCIACIÓ DE EMPRESARIS DE LES TECNOLOGIES DE LA INFORMACIÓ I LA COMUNICACIÓ D’OSONA (TICOSONA), perquè tracti les dades de caràcter personal que voluntàriament cedeixo, mitjançant la tramesa d’aquest formularia via web, d’acord amb allò disposat a la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre i a la Directiva 46/95 de la C. E.

3D render illustration of magnifying glass hovering over a finger print, revealing binary code within the print